Foto Leona 3

Leona de Groot

BIG-nummer 49919913904

Manueel therapeut, Algemeen fysiotherapeut, Kaakfysiotherapie, Dry needling, Shockwave, Medical taping, 4XT methode, Scoliose revalidatie, Personal training, COVID revalidatie

!! Let op !!

Leona is vanaf 24 april t/m 1 september met zwangerschapsverlof. Daarom bieden wij tijdelijk geen kaakfysiotherapie aan. U kunt wel terecht bij één van haar waarnemers.

Het leukst aan fysiotherapie en manuele therapie vind ik het contact met mensen en het samen werken aan het herstel. In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna ik in 2016 ben gestart met de specialisatie master manuele therapie op het SOMT in Amersfoort. Deze opleiding heb ik afgerond in 2019. In het voorjaar van 2022 heb ik een opleiding gedaan tot kaakfysiotherapeut. Mijn expertisegebied is de wervelkolom en kaak, maar uiteraard behandel ik ook diverse andere klachten aan het bewegingsapparaat. Als aanvulling pas ik Dry Needling en tapetechnieken toe. Voordat ik bij AXIS ben gestart, was ik werkzaam in een in de wervelkolom gespecialiseerd centrum, waarbij ik nauw samenwerkte met een orthopeed en een ergotherapeut. Al deze ervaring en kennis combineer ik tijdens de behandelingen, om zo te komen tot een zo goed mogelijk resultaat. Begin 2021 heb ik een opleiding gedaan voor COVID-19 revalidatie.