Foto Gregory 2

Gregory Kubbinga (met pensioen)

BIG-nummer 09034244004

Sportfysiotherapeut, Algemeen fysiotherapeut, Revalidatie, Shockwave MS Zorg Nederland, Fysio Training (medische fitness)

Gregory Kubbinga

Gregory geniet al van zijn pensioen, maar is tot en met 31 januari nog officieel onderdeel van de praktijk. Het kan zijn dat u hem af en toe nog ziet lopen.

Algemene- en sportfysiotherapie zijn mijn belangrijkste interessevelden. Door revalidatie en ergonomische adviezen tracht ik de patiënt zoveel mogelijk te ondersteunen in zijn/haar herstelproces en tevens aandacht te besteden aan het voorkomen van klachten. Ik ben aangesloten bij MS Zorg Nederland om mensen, bij wie Multiple Sclerose is gediagnosticeerd, persoonlijk te begeleiden in alle fases van het ziekteproces. Het triggeren van bewegingspatronen speelt daarbij een belangrijke rol, naast cognitieve vaardigheidsoefeningen. Als sportfysiotherapeut en MTCer ben ik ook actief bij de Fysio Training. Dit is medische fitness, waarbij mensen door gerichte training, in groepjes van maximaal acht deelnemers, leren verantwoord te bewegen. www.nocnsf.nl - www.mszorgnederland.nl